02/09/2010

Kalo dilihat gambar di atas, mesti korang akan fikie 2 pakcik ni ialah 2 pakcik yang biasa2 aje. takde pape menarik. Biasa je kan? kat sini lah pepatah 'dont judge book by its cover' berfungsi. bagi sape2 kisah-susah-mati inital D, mesti korang akan kenal dgn 2 pakcik ni. Dalam intial D 4th stage, kedua2 pakcik ni ialah legendary dunia drfit. yang besar tu, dikenali sebagai God Foot, bawak GTR R34. yang kurus tu dikenali sebagai 'god hand' bawak Honda S2000. Battle dgn dua2 pakcik ini ialah antara yang terbaik dalam siri inital D. Luaran nampak mcm pakcik ni jenis bawak kete terhegeh2, tapi sebenarnya diorang ialah legendary drifter dan liat untuk dikalahkan.

Point aku kat sini ialah, aku ada 2 orang bos, dari segi saiz pun same mcm diorang jugak. dari segi luaran ni nampak bos2 aku ni mcm lelaki pertengahan umur yang biasa. tapi diorang ni sebenarnya, ada skill driving yang hebat. Makin aku kenal diorang, makin aku tau, siapa diorang ni sebenarnya.

well, bukan nak bodek ke ape, tapi diorang punye driving skill mmg melebihi orang2 biasa. mmg patut la kan, sebab tu diorang bleh jadik bos. hehe

current mood: kenyang
listen to: transporter 2
Aftet this: makan big apple donut

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers