06/02/2011

Setelah melalui 29 league games tanpa kalah, akhirnya MU kecundang jua pada match yang ke-30. Malam semalam MU kalah 2-1 kepada Wolves. Kekalahan ni boleh dikatakan mengejut kerana MU berada di puncak liga manakala Wolves pula pada dasar liga. Inilah yang sering diperkatakan, "Bola itu bulat". Macam2 boleh terjadi dalam bolasepak. Atas kertas, nampak macam MU bleh sayurkan aje wolves. Tapi keputusannya adalah luar jangkaan.

Apa pun, MU still 1st dengan jurang 4 mata dengan Arsenal. Walaupun tak dapat pecahkan rekod, tapi title juara liga still kene dikekalkan. Tahniah la kepada wolves. Mungkin MU saje je bagi korang merasa sedikit glory sebelum korang turun divisyen. hehehe

Current mood: Lapar2
Listen to: TV3
after this: Nak g shah alam jap.

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers