06/03/2011

Pernah dengar tak orang dulu-dulu punya ayat "Kalau kau menangis air mata darah sekali pun, suami kau takkan hidup balik". Berkmaksud, walau menangis sampai keluar air mata darah sekali pun, takkan ubah apa-apa.

Tapi apa yang dialami oleh gadis di atas adalah sesuatu yang real. Memang air mata dia keluar darah. Agak ngeri kan? Selalu nya air mata darah ni imej gothic je.

Mungkin la kan gadis ni ada menangisi sesuatu kot sampai keluar air mata berdarah. Apa-apa pun, diharap, penyakit gadis ini dapat diubati. Sian die.

Blood tears
Current mood: Nak mandi jap la. Badan panas ni
Listen to: Tiada Kata Secantik Bahasa - Monoloque
After this: Nak g umah abang ipar kat Putrajaya. Nak tgk Man U vs Liverpool. Ngehehe

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe