04/03/2011

Ini ialah kali ketiga kami ke stadium untuk menonton selangor lawan kedah. Kali ni match jatuh pada hari selasa iaitu hari bekerja. Namun itu tidak menghalang kami untuk pergi ke stadium shah alam. hehe

Pemain dah siap berbaris
Tak ramai yang datang tengok sebab hari bekerja. Nak parking senang, nak keluar pun senang. Takde masalah langsung. Walaupun penyokong kedua-dua negeri tak ramai, tapi perlawanan agak meriah juga.

Perlawanan dah bermula
Penyokong hijau kuning kedah
First half kami duduk kat tempat penyokong kedah. 2nd half kami ke tempat selangor pula. Walaupun duduk tempat kedah, aku selamba je pakai armband selangor. Sebab tu ada penyokong kedah dok loklak belakang aku sebab 1st half memang kedah conquer game.
 
Ultras Selangor




2nd half kitorang pun pergi ke tempat selangor. Elok je kami masuk zon selangor, selangor dapat gol. Kami tak sempat tengok pun sebab leka bergambar. hehe. Tu la kelemahan pergi stadium. Tak ada replay. huhu. Tak lama lepas tu selangor dapat satu lagi gol. Kami tengok gol tu. Kami duduk dekat je dengan tiang gol masa tu. Elok je selangor dapat 2 gol, penyokong kedah ada yang dah balik. Ultras Cannary Knight pun dah stop menari. hehe

Berlainan pasukan tapi satu hati. hehe
Sebelum perlawanan, prediction aku ialah Selangor 3 - 0 kedah. Wife aku pulak target kedah 2 - 1 selangor. Hmm nyaris-nyaris je aku dapat betul. Anyway, Kedah memang tak pernah dengan selangor kat shah alam. kalau tak silap la. Lepas tu kami terus balik. Dah letih dah. huhu

Current mood: Ngantuk.
Listen to: Pulanglah - Awi Rafael
After this: satu lagi post.





0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers