09/05/2011

Final result:
Manchester United 2 - 1 Chelsea
MU (Chicharito, Vidic)

Ada baki lagi 2 perlawanan. MU still tak boleh dinobatkan sebagai juara sebab belum mutlak lagi. Hanya 1 point sahaja diperlukan untuk jadi champion season ni. 1 point to turn blue to red.

Next match MU akan lawan Blackburn di tempat lawan dan perlawanan terakhir menentang Blackpool di tempat sendiri. Tempat yang sesuai untuk mengangkat trofi.

Apa pun, esok aku boleh ke ofis dengan rasa tenang tanpa resah sebab banyak geng2 anti-MU kat ofis aku. haha

Current mood: Syok sebab MU dapat kalahkan Chelsea
Listen to: Nothing
After this: Sleep sleeep sleeep. Sok Monday Blues...

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers