17/05/2011

Pernah tak korang berada dalam keadaaan yang paling lapar? Memang la waktu lapar semua makanan nampak sedap. Tapi still tak boleh beat makanan di bawah.

Telur Mata Kerbau






Ikan Bilis Goreng

Sardin





Nasi Putih
Hmm sebenarnya makanan ni biasa-biasa je. Cuma bagi aku yang seorang rakyat malaysia yang dibesarkan dengan budaya Malaysia, makanan di atas cukup menyelerakan terutamanya di waktu kelaparan.

Lagipun nak sediakan makanan ni simple je. Sape-sape boleh buat sebenarnya. Musim hujan sekarang ni memang akan rasa cepat lapar. Kalau rasa malas nak masak-masak best2, masak makanan di atas pun dah cukup. hehe

Current  mood: Letih dan kenyang.
Listen to: Sarjan hassan
After this: Buat milo jap

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers