11/10/2011



Ada lagu tu, mula-mula aku tak minat, lepas lama-lama baru aku minat.
Ada lagu tu langsung tak minat.
Ada lagu tu  first time dengar terus minat tapi lepas dah lama rasa biasa je.
Ada lagu tu first time dengar terus minat dan minat sampai bila-bila.

Untuk lagu ni, first time dengar memang aku terus minat dan aku akan And I keep hittin' repeat-peat-peat-peat-peat




Aku suka tengok MTV ni,dan ianya berjaya membuatkan aku And I keep hittin' repeat-peat-peat-peat-peat




Ok la, layannnn


Current mood: Sakit badan. huhu
Listen to: Love You Like A  Love Song - Selena Gomez
After this: Minum milo

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

My Blog List