06/10/2011


Sebenarnya dalam hidup ni, kita semua mesti akan mengalami perubahan. Dari fizikal, mental, pemikiran, rupa paras dan sebagainya. Perubahan memang tidak dapat dipisahkah dari kehidupan.

Kita perasan tak bila perubahan kita berlaku? contohnya, kita perasan tak perubahan adik-beradik kita daripada kanak-kanak kepada remaja? Kita memang takkan perasan kalau hari-hari jumpa, tapi cuba kalau duduk berasingan, then tau2 bila kita jumpa balik, eh, dah besar adik aku.

Perubahan tu memang wujud, tapi sukar untuk kita perasan. Ambil sedikit masa untuk perasan. Yang pastinya ianya wujud.

Dalam hidup ini semua orang akan berubah bila bertemu dengan titik perubahannya. Just a matter of time.

Curren mood: Ngantok dah ni
Listen to: Tercipta Untukku - Ungu feat Rossa
After this: zzzz.... zzzz....


0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers