23/10/2011

   

Ini ialah kasut futsal baru aku. Dah setahun lebih aku tak beli kasut futsal baru disebabkan krisis kewangan tahun lepas. 
Sebenarnya aku pilih kasut lain, asik takde saiz je. Tulah kelemahan Al-Ehsan. Kasut yang lawa2 mesti takde size... untuk aku la. hehe

Last2 kasut ni je yang ada dan design pun not bad.

Aku dah pakai beberapa jenis brand kasut sebelum ni, tapi aku dapati bila aku pakai Nike aku akan jadi lebih berbisa. hehe. Masa aku pakai adidas, line7, diadora, susah sgt nak score. chance depan mata pun fail nak score. haih.

Bila la nak wat game ni. tak sabar nak merembat. hehe

Current mood: Perut tak selesa la.
Listen to: Vokal bukan sekadar rupa
After this: Sambung tgk MU vs MC










0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe