15/10/2011



Gambar di atas telah menimbulkan perbincangan hangat di kalangan peminat Naruto. Memang pandai Kishimoto (creator naruto) buat twist. Selama ni semua ingat Tobi itu ialah Uchiha Madara. Dengan penghidupan (revival) semula Madara, bermaksud Madara telah mati. Then siapa sebenarnya di sebalik topeng Tobi itu?


Bermacam-macam teori dikeluarkan. Sebenarnya Kishi-san ada tinggalkan beberapa klue untuk kita teka siapa itu Madara. Tapi kene bukak balik beberapa chapter lepas masa part past Uchiha. Dalam banyak-banyak teori, aku bersetuju dengan pendapat ini.

So mamat ni telah membuat homework dengan baik. Cuma sekarang ni, kene tunggu confirmation dalam episod2 akan datang.

Current mood: Dah redi nak pergi Putrajaya tengok MU vs Liverpool
Listen to: Pelita - A.P.I

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers