15/10/2011

Description: http://www.titianperjalanan.com/wp-content/uploads/2011/10/7d5cf__suratmintapoligami.jpg

Surat nak apply poligami? Poligami ni ok, sape kata tak ok? Of coz la perempuan akan kata tak ok. Mungkin sebab diorang tak cukup paham maksud poligami kot.

Ok, poligami meamng ok, kalau tak, takkan Rasulullah buat. Cuma zaman sekarang ni, lelaki yang salah guna kelebihan ni. Pastikan diri tu betul2 bersedia terutamanya, fizikal dan kewangan. Then baru proceed.

Current mood: Segar selepas bangun tidur.
Listen to: Nobody - Wonder girls
After this: Check la apa yang boleh buat

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers