01/11/2011


Aku tahu:

Kalau aku maintain keje skang memang seumur hidup aku takkan mampu beli kereta dalam majalah ni.

Aku tahu:

Entah bila la aku akan dapat peluang untuk drive kereta dalam majalah ni.

Aku tahu:

Aku memang takkan mungkin dijemput untuk jadi tetamu dalam show Top Gear dan diberi peluang untuk drive kat test track diorang

Aku tahu:

Aku takkan dalam salam The Stig walaupun aku beli majalah ni setiap bulan.

Tapi kenapa aku still beli dan baca?

Sebab aku minat dengan supercar technology dan host Top gear ni byk buatkan aku terfikir tentang kereta di luar mass pro punye kepompong. hehe

Current mood: Sakit badan
Listen to: Love you like a love song - Selena Gomez
After this: Tido...

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe