26/11/2011


Susah betul kalau batuk dan selsema ni. Susah nak bernafas. Yela hidung tersumbat. Kalau nak ludah kahak pulak mesti sakit tekak. Batuk masa selsema ni bukan batuk biasa. Sakit dada kalau batuk. 

Tak boleh duduk dalam tempat sejuk. Nnt lagi teruk jadinya. Huhu. So far, aku tak g klinik lagi. Cuma makan ubat2 dulu je. Tapi still x berkesan.

Kalau badan manusia ni macam part kereta kan senang. Agak2 mana yang tersumbat tu, cabut, servis then pasang balik kan senang. huhu

Apa aku ngarut ni? Mungkin sebab dah tensen kot dengan selsema ni.

Pape pun, sakit itu membersihkan dosa2 kecil. Bersabar la...

Current mood: Sakit tekak, hidung berair
Listen to: Nothing
After this: Pergi beli nasi lemak

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers