23/12/2011


Malam tadi, aku makan kat uptown damansara lama. Dekat PJ. Saje je nak makan steak lanun. Aku memang selalu makan dengan membe sejak zaman bujang lagi.

Lepas makan, saje la pergi kedai DVD. Nak usha2. Mula-mula ingat nak beli tv series, tapi rasa macam tak berbaloi pulak. Aku rasa benda yang berbaloi beli nak jadikan koleksi ialah anime. Aku cari initial D 4th stage, tapi takde la pulak. Lepas tu aku ternampak Rurouni kenshin. Cuma ada yang OVA je. Series takde. Tapi tak kisah la, aku beli je la.

Cover depan. Tak bukak plastik lagi.

Lepas bukak. Ada 4 DVD

Aku memang peminat tegar Samurai X. Dulu aku tak jemu2 baca komik die. Rasanya peminat samurai X sedunia mesti tak sabar nak tengok movie ni kan?


Current mood: Steady lagi walaupun dah larut malam
Listen to: KRU - Malam Kita
After this: Burn CD KRU

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe