25/01/2012

Akhirnya dapat jugak aku luangkan sikit masa untuk upate blog ni. Sian je blog ni, dah jadik macam blog yang ditinggalkan je. huhu

Masa 1 januari aritu, aku dgn family abg wife aku pergi piknik kat desaru. Then nak dipendekkan cerita, tangan wife aku patah masa tgh bersuka ria.

Rentetan daripada peristiwa itu, kerja aku di rumah agak bertambah sket. Walaupun ada 2 bibik import (anak buah) untuk 2 minggu, namun malam penat jugak. Nak update blog ni minda kene tenang. Baru boleh tulis.

Tapi skang rasanya dah tenang sket kot. Wife aku pun makin menunjukkan perkembangan yang baik. Anyway, glad to be back. So lepas ni boleh update balik macam biasa kot walaupun aku tak tau la ada orang visit ke tak blog ni. hehe

Current mood: Lapar. tak makan lagi.
Listen to: Love you like a love song - Selena Gomez'
After this: Mandi. tak mandi lagi. hehe


0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

My Blog List