26/01/2012


Aku kalau balik kedah suka balik malam. Jalan lengang dan sejuk. Dapat mengurangkan penggunaan aircond dan sekali gus dapat menjimatkan petrol. Masa tengah drive tu, nampak ada orang nak memotong, toleh ke sebelah, nampak kereta macam ni, mau menggigil jugak kot. Memang saiko gile la seat ni.

Cuma kalau memang ada orang nak sakat driver lain waktu malam, gua harap die dapat jumpe driver lain yang macam ni tapi yang real punye la. hahah

Current mood: Ngantuk sket
Listen to: Hanya Kamu - Dynda
After this: Tido..zz

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers