09/03/2012

Well, aku tak nak guna alasan aku bz. Terlalu stereotaip setiap kali tak update blog. Aku tak bz sgt pun. Cuma takde mood je nak update. Mungkin aku terlalu occupy dgn drama jepun kot. hehe

Anyway, ada la beberapa isue yang menganggu fikiran aku akhir2 ni. Salah satunya ialah, adakah aku akan jadi Urahara Kisuke di Perodua ataupun aku sempat melarikan diri? Siapa Urahara Kisuke ni? Google la kalau rajin. Apa yang  aku boleh cakap bulan march ni agak dramatik sebab byk peristiwa berlaku dalam bulan ni. Tapi lain kali la aku cerita. Huhu

Ok, aku rasa mood nak update dah datang balik. So aku akan cuba update selalu. Walaupun blog aku ni tak glamer langsung, tapi aku tahu ada la 2-3 regular customer reader. Walaupun cuma sikit tu, tapi itu pun dah cukup untuk galakkan aku update. Terima kasih semua :)



Current mood: Badan kejang2 lepas pumping
Listen to: Terima Kasih Cinta - Afghan
After this: Shave janggut then tido....

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe