20/04/2012


Masa aku kecik dulu, kalau belajar ABC tu, mesti A for Apple, B for Ball, C for Cup, F for film, Z for zebra. Cuba tengok alphabet dalam gambar di atas. Seiring dengan perkembangan semasa. Nak cakap budak zaman sekarang untung pun tak jugak sebab bende2 kat atas ni sume hal2 komputer. Takde campuran dengan benda2 lain pada zaman aku dulu.

So aku lagi tau banyak benda berbanding dengan diorg ni.

Current mood: Sejuk dan lapar
Listen to: TV3
After this: Pergi uptown shah alam

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

My Blog List