09/04/2012

Masa dulu2, guna handphone yang ada keypad, takde internet dan tak beberapa smart, rasa gatal tangan pulak nak beli handphone yg touchscreen, ada internet dan smart.


Lepas tu, beli la handphone yang smart ni. Rasa macam dah best. Memang best pun masa mula2 sbb masa tu geng2 ramai still guna handphone macam kat atas.




Lepas dah beberapa lama guna rasa macam tak puas pulak screen kecik. Kene pulak lepas bonus, hp membe sume dah lebih canggih. Dah tibe2 pulak macam kene hasut oleh suara ghaib supaya beli tablet pulak. Tengok membe main macam best je.

Begitula manusia, memang tak pernah puas. Kalau puas tu, bukan manusia namanya. Apa pun, plan utk beli bende ni kene diteliti dulu supaya tak mengundang masalah lain.

Current mood: Lenguh badan berenang.
Listen to: Arsenal vs Manchester Cit
After this: layan bola



0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers