09/04/2012


Kalau nak diikutkan, aku dah beberapa kali terjumpa kereta2 di atas. Tapi tak pernah duduk kat dalam jauh skali nak drive.

Tapi R35 memang kelihatan sangat gagah dan mantap dan aku angap macam Audi TT versi Asia. R34, pulak memang sudah terbukti kehebatannya sebelum ini dan sudah bertaraf legend.

Walaupun R35 better daripada R34 dari keseluruhan aspek, tapi aku masih lagi suka R34 sbeb kereta ni ada sentimental value bagi aku walaupun aku tak pernah beli dan drive pun.

Current mood: Sakit tekak sket.
Listen to: Arsenal vs Manchester City
After this: Tido.sok keje


0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

My Blog List