27/04/2012


Aku rasa dalam banyak2 hero, paling lawak Batman kot. Mungkin sebab kostum die yang unik sebab ada macam tanduk, ok aku tau tu telinga sebenarnya. Cuma dari dulu sampai sekarang, masa jadi Bruce Wayne, boleh je senyum. Masa jadi Batman, muka ketat je macam gambar di atas. Haha.

Tapi Batman zaman2 retro lagi kelakar. Nak tau? Google la sendiri ye. hehe

Current mood: Malas betul nak mandi.
Listen to: It Will Rain - Bruno Mars
After this: Tak plan lagi nak buat apa

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe