02/05/2012


Manchester 2012 derby
Win - Champion
Loose - Humiliation

Full Time Result:
Manchester City 1 - 0 Manchester United 

Well, agak mengecewakan, bukan, sangta mengecewakan sebab malam tu MU main di bawah tahap sebenar. Senang je diayam-ayamkan. Kalau la MU menang dengan Everton last week, so game semalam takde la pressure sangat. Dah leading 3-1 then kene kejar 4-4. Sukar untuk diterima. Apa boleh buat, bola itu bulat. Sekarang ni, peluang masih ada untuk jadi champion, cuma kene menang 2 baki game dgn harapn city ada drop points. Huhu.


Kedah lawan Kelantan; Separuh Piala FA 2012

1st leg kat KB 1-1. Nampak macam advantage kat kedah. 0-0 dah cukup untuk layak ke final. Masa game ni berlangsung, aku baru turun dari Genting Highland. Wife aku orang kedah ikut update kat FB. 1st half kedah leading 2-0. Memang nampak macam dah separuh kaki ke final. Ada penyokong kedah cakap dah boleh tempah tiket ke Bukit Jalil. Lepas tu kitorang singgah kedai makan, kebetulan ada tunjuk game tu. Tgk2 dah 2-2. So sekarang advantage kat kelantan. Full time kekal 2-2. Maka Kelantan layak ke final lawan Sime Darby fc. Kecewa wife aku. Kawan2 kedah die pun kecewa jugak mungkin ada dah book tiket ke bukit jalil kot. hehe. Apa boleh buat bola itu bulat. 

Ok, sume salah, bola itu bukan bulat, bola itu sfera. haha

"At least i know u try to communicate with me. I'm glad :)"

Current mood: Sakit kaki tekan clutch byk sgt tadi.
Listen to: Senyumlah Kuala Lumpur - Alleycats
After this: Makan epal jap. Takut busuk nnt. hehe


0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers