16/05/2012

Selamat Hari Guru diucapkan kepada semua warga pendidik di Malaysia
Terima kasih kepada semua guru dan lecturer yang pernah mencurahkan ilmu kepada saya secara langsung atau tidak langsung.
Tanpa tunjuk ajar dan bimbingan guru-guru semua, saya takkan berada di mana saya sekarang.
Tidak lupa juga kepada rakan-rakan yang sudah bergelar guru sekarang.

- SRK  Jalan Bellamy -
- SK Sungai Buloh -
- SK Bandar Baru Sungai Buloh -
- SK Seksyen 6 -
- SMK Seksyen 9 -
- Kolej Matrikulasi KPM-PTPL -
- Universiti Teknologi Malaysia - 

Current mood: Rasa macam nak pergi toilet. Tapi tak emergency lagi. 
Listen to: Cerita Dia - Drama
After this: Tak decide lagi nak buat apa.

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

My Blog List