08/06/2012


Tahukah anda, tak semua orang yang bawak motor tu tak berduit atau takde kereta. So far, dari pemerhatian dan pengalaman aku, orang bawak motor ke ofis sebab:

A. Die memang takde kete.
B. Die nak save minyak.
C. Die nak mengurangkan pencemaran alam sekitar.
D. Die benci traffic jam
E. Die Born To Ride

Well, aku jenis B, C dan D. Disebabkan traffic jam yang makin mengarut, aku rasa sangta enjoy dan tak getar langsung dengan traffic jam. Cuma bila bawak motor ni aku gentar dengan hujan dan lori je. bahaya.

Anyway, bukan semua mat motor tu mat rempit. Beri ruang dan laluan kepada mereka. Sentiasa pandang cermin sisi, dan belakang untk sedari kehadiran mereka. Terima Kasih.


Current mood: Ngantuk sikit dah.
Listen to: 1000 Years - Christina Perry
After this: Another post

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers