24/06/2012


Siapa yang tak nak kurus? Sume nak kurus. Tapi masing-masing mungkin ada sebab tersendiri.

Salah satu sebab kenapa aku nak jaga badan ialah supaya pakai baju apa pun nampak smart. Nak cari baju pun senang dan boleh amik gambar dan upload tanpa perlu di-filter dulu. haha. Tapi serius, kalau badan tu fit, pakai apa pun nampak ok.

Sebab lain untuk jaga badan ialah supaya badan ni sentiasa bersedia untuk hadapi apa jua situasi yang melibatkan pergerakan fizikal macam kene kejar anjing ke, kene kejar perompak or mane la tau tibe2 jadi zombie apocalypse ke kan? Yang penting badan kene fit.


Tapi kalau zombie tu boleh lari lagi laju daripada korang, redha je la ye. Hehe

Current mood: Segar lagi neh
Listen to: Spain Vs France
After this: Buat milo. Bukak kacang Ngan Yin

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers