11/07/2012

Hampeh btoi internet ni. Tak tau la kenapa slow sgt dalam 2 3 minggu ni. Nak update blog pun susah. Mungkin sebab aku still guna plan lama. Tahun 2008 punye. Diorang nak suruh upgrade kot.
Side effect takde internet ni, aku byk spend masa baca novel. At least takde la tumpu sgt mata kat paparan cecair kristal ni.

So ada la satu hari tu aku nak pergi KLCC naik putra. Masa tu aku berdiri sebelah sekumpulan mat salleh. Daripada accent yang aku dgr, rasanya diorang ni orang UK.

Masa sampai kat stesen kampung baru, aku terdengar diorang sembang;

Ok, we are we now?


We are at Kg. Baru.


Is it kilogram baru?


Fail:Kampung Baru station (Kelana Jaya Line), Kuala Lumpur.jpg


Aku tersenyum sorang2 je. Sesekali aku bertentang mata dgn diorang. Aku senyum diorang pun senyum balik.

Owh, lupa nak mention, ada 3 orang, 2 lelaki, sorang perempuan. Aku senyum kt perempuan tu. Bukan sebab aku pervert, tp dah die pun  pandang aku. haha.

Current mood: Lapar la pulak. Asyik lapar je.
Listen to: Ku Menunggu - Rossa
After this: Lepak dulu kot. Baru turun makan.


0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers