08/08/2012

Aku rasa nak dekat 10 kali jugak la mencuba untuk upgrade daripada Froyo ke Gingerbread. Setiap kali nak update asik hang je. Namun, setelah usaha tanpa jemu, akhirnya ianya membuahkan hasil dan berjaya waktu aku nak bangun sahur.

Once bila gamba android cungkil tanah kat bawah dah keluar, punye la happy. Akhirnya berjaya juga. Member aku suruh update guna yang crack version punye. Agak berisiko. Nasib baik juga sebelum aku sempat update secara illegal, samsung dah keluarkan yang legal punya.

Anyway, phone ni aku bagi wife aku sebab aku dah beli baru. Syok la dapat handphone baru. Dengan terupdatenye firmware handphone ni, maka wife aku tak payah suffer lagi apa yang aku suffer dulu macam respon lag, system crashed dan lembab nak mam.

Maka lepas ni bole la aku berwhatsapp dengan wife aku. Tahniah untuk diri aku sebab berjaya update. Hehe.

Yahuu. Dah berjaya
Hasilnya
Current mood: Mata dah stat pedih. Letih kot. 
Listen to: Sebak - Ukays
After this: sambung tgk The Soccerer Apprentice

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers