06/08/2012

Petang tadi aku pergi Sogo. Shopping baju raya sikit. Lepas shopping aku kene bergegas ke Shah Alam. Berbuka di ruma sepupu wife aku. Sementara aku tunggu wife aku bersiap-siap, aku layan FB macam biasa. Tiba-tiba aku terbaca link yang FIXI share kat wall diorang.

Eh, macam kenal je ayat ni


Rupanya-rupanya link yang FIXI post kat wall diorang tu datang daripada blog ni. Komen pasal novel Zombijaya. Hehe. TQ FIXI kerana sudi share komen aku kat wall korang. Hehe


Kalau korang nak tahu FIXI tu apa, boleh la klik sini. Novel-novel FIXI ni memang tak common dengan mainstream punye novel. Bagi sesiapa yang baru nak baca novel FIXI ni, aku fikir elok mulakan dengan novel PECAH or KASINO. Aku suka kedua-dua novel ni. Sekarang ni pun aku tengah baca JERAT. 

Current mood: Mengantuk
Listen to: Domino - Jessie J
After this: Buat milo. 

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

My Blog List