11/08/2012


Rasanya ramai dah tahu kot apa kes Johari Pain ni. Dah heboh dah kat internet sejak awal pagi semalam. haha

Aku tengok live acara diving tu. Masa awal-awal, memang nampak macam Pandelela tak boleh menang. No 10 ke atas. Sebab tu la si Johari ni (aku rasa) berani post statement berani mati macam ni bunyinya:


Masa sepanjang event tu berlangsung, memang takde orang mention kot pasal status JP ni. Mungkin sebab PR nanmpak macam takde harapan. Aku pun fikir macam tu jugak. Cuma bila keputusan keseluruhan diumumkan, tak sangka PR dapat gangsa!

Bila aku check aku punya tweeter, dan dan tu la, keluar orang cabar JP ni tunaikan janjinya. Janji ditepati yang orang harapkan. Hahahaha.

Bende ni sekejap tersebar dan mula jadi trending pada waktu ofis hour. Haha. Aku tak kenal JP ni siapa. Malas nak tau detail. Cukup la aku tau apa yang die janji. Haha. 

Kenapa aku cakap die ni legend sebab die menjadi famous seiring dengan PR yang menjadi wanita pertama Malaysia yang memenangi pingat di Olimpik. Walaupun hanya gangsa, tapi menurutnya, ianya umpama emas. I feel you PR!! Tahniah sekali lagi diucapkan.

P/S: JP, kalo dah potong letak kat FB ye. Satu Malaysia nak tengok ni. Euuuww..

Current mood: Kenyang. Baru lepas sahur
Listen to: Fool Again - Westlife
After this: Sambung tgk olimpik. Acara olahraga

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe