26/08/2012


Time raya ni kan kita banyak berjalan pergi rumah orang. Antara keperluan yang common bila jalan beraya ni ialah pinjam toilet dan nak tumpang sembahyang.

So far sepanjang aku beraya, pernah dua kali la tuan rumah tak tau arah kiblat kat rumah die sendiri. Adoi. Tak tau la aku nak cakap apa. Haha.

Tapi mari kita bersangka baik, mungkin tuan rumah ni selalu sembahyang kat surau or masjid kot. Hehe. So kepada tuan-tuan rumah, make sure jangan memalukan diri sendiri ye. Arah kiblat ni common sense kot kecuali la kalau ko baru pindah masuk rumah ko pagi tadi. Haha.

Current mood: Selsema. Huhu
Listen to: Shut Up and Drive - Rihanna
After this: Pergi pasar. Cari nasi lemak n roti canai

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe