02/08/2012


Kejadian ketiga yang melibatkan Toyota dalam bulan puasa ni.

1. Kereta terbang yang misteri kat johor.
2. Camry terbakar kat NKVE
3. Terbang lagi (gambar di atas)

So far, aku takde info detal lagi pasal kejadian ni. Based on divider besi galvani tu, aku rasa macam kat highway.

Hmm ni yang buatkan aku syak, Toyota macam ada suprise nak buat lepas ni. Aku rasa ketiga-tiga kejadian ni macam teaser, atau pun promo utk kereta terbang Toyota. Memang tidak syak lagi, aku rasa memang Toyota sedang develop kereta terbang. :P

Bak kata Howard Stark (bapak Tony Stark) dalam movie Captain America, 


Flying car is not far from our future

Kata-kata ni diucapkan pada tahun 1940an. Skang dah 70 tahun. Memang dah ada kot kereta terbang ni. Cuma US still rahsiakan lagi dan mungkin Toyota berjaya mencuri dokumen sulit kereta terbang ni kot. hahaha.

Papehal pun Toyota kene siasat kenapa kejadian ni berlaku. Mungkinkah akan ada recall utk Vios di Malaysia?

Current mood: Mengantuk
Listen to: Nothing
After this: zzzzz.... zzz.....

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

My Blog List