25/09/2012


Tanpa segan silu, memang aku mengaku aku salah seorang peminat Najwa Latiff. Najwa ialah seorang penyanyi dan of coz la aku minat dengan suara dia. Bukan pada rupa dia... at least buat masa sekarang ni la. Mengenangkan die masih lagi budak (bagi umur macam aku Najwa boleh dianggap budak), dan under age ni  bukan taste aku. Mungkin 10 tahun kemudian boleh dipertimbangkan kot. Hehe.

Cakap macam bagus je kan? Haha. Gurau je.

Aku minat dengan suara Najwa. Bila aku dengar suara dia, aku rasa macam aku masih di zaman UTM dulu. Masa aku kat utm dulu, ada artis yang suara dia mirip-mirip Najwa dan lagu yang Najwa pun simple je. Chord die pun senang nak main. Bila aku dengar je suara dia aku ianya seolah-olah menggamit kenangan masa aku kat uni dulu.

Jangan salah faham, tak semua lagu Najwa aku minat. Aku tak suka lagu Muka Buku. Mungkin tak sesuai untuk umur aku dan lagunya agak teen. Paling aku suka Sahabat. Suka sangat lagu tu. Haha.

Pape pun, good luck la Najwa dalam SPM tahun ni dan terima kasih kerana membeli Myvi SE. hehe.

P/S: Cuba kira berapa perkataan Najwa dalam tulisan di atas. haha

Current mood: Rasa mcm nak sambung lagi FF12. Tapi esok kerja. Macam ni la working adults.
Listen to: AdaMu - Najwa Latiff
After this: Minum milo dan tido.


0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers