13/09/2012


Agaknye kan, kalau aku jadi orang Jepun dan pada suatu hari aku tertengok filem Ombak Rindu. Dalam kepala aku, mungkin aku akan fikir, wah, pelakon yang melakonkan watak Ustazah Izah ni mesti orang kampung. Tengok gaya innocent dan baik-baik sahaja.

Dan mungkin, kata la masa ke event Ford Focus 2012 launching, mesti 200% aku takkan perasan yang aku sedang melihat ustazah Izah dalam Ombak Rindu depan mata aku.

Anyway, Maya Karin memang cun. Hehe.

Current mood: Tension sebab ada problem nak install game.
Listen to: Astro Prima
After this: Rasa macam nak main PS2


0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers