16/10/2012


Aku mengambil masa lebih kurang 5 saat jugak nak memahami mesej yang cuba disampaikan dalam gambar di atas. Setelah aku berjaya memahaminya, dengan pantas aku terus like dan comment, So damn true! lol

Aku ingat senario ni berlaku di Malaysia je, rupanya kat tempat lain pun lebih kurang. Kat fakulti aku dulu, dah la perempuan tak ramai. Yang ada pun level2 average je. Yang jalan macam laki pun ada. Paling best masa kene pergi kelas kat fakulti matematik dan fakulti sains kom. kat situ la nak cuci mata pun.

Kalau kat fakulti aku, bila jalan kat koridor yang sempit kiri kanan, lelaki je yang berdiri. Keadaan berubah 180 degree bila pergi kat 2 fakulti di atas, jalan kat koridor, kiri kanan perempuan berdiri. Dah la ramai comey2.

So bleh la nasihatkan kat adik-adik korang or bakal adik ipar korang yang lelaki, kalau mata tu asik kotor dan perlu dicuci, jangan galakkan die amik engineering course especially mechanical engineering. Bukannya apa, takut die moral down, takde semangat nak belajar. Lol.

Current mood: Rasa esok macam malas nak dok opis.
Listen to: Billy Jeans - Michael Jackson
After this: Buat milo.

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers