17/12/2012


Akhirnya, siap juga di download. Thanx a lot kepada membe baik aku yang sudi download kan aku semua movie bond. Dari no 1 sampai la no 23. Kecuali Skyfall. Total semua movie ni ialah 50Gig dan selama 3 minggu diperlukan untuk habeskan download.

Maka aku akan sibuk dengan tugasan baru ni. Tak tau la bila dapat habeskan semua movie ni. Kalau satu hari satu movie, aku perlukan 23 hari nak habeskan. Star wars episode 4-6 pun tak sempat lagi nak abeskan. Sibuk btol aku macam ni.

Current mood: Ngantuk.
Listen to: Keajaiban Cinta - Alif Aziz feat Adira
After this: Solat Isyak, lepas tu tido.

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe