16/12/2012


Agak lama aku tinggalkan blog ni. Aku tak tinggalkan pun. Setiap hari aku view. Cuma aku stop update sebab internet connection yg sgt awkward kat umah aku. Ok, aku guna celcom broadband. Kalau kat tempat lain macam kt opis or kat kedai makan, ok je. Tapi masuk je rumah, terus macam takde. Nak dekat seminggu la jugak. Paling aku hangin masa Malaysia vs Thailand aritu langsung takde connection. Tak dapat nak join aktiviti kutuk mengutuk dan mengkritik.

Skang ni macam dah ok. Maka boleh la aku clearkan list post yang aku dah fikirkan sebelum ni. Harap2 la aku masih ingat. Nasib baik la aku ada amik banyak movie daripada membe aku. Takde la mati kutu sangat bila takde internet.

Bila fikir balik kan, internet ni dah jadi macam nasik. Kalau takde nasik pun kita boleh hidup sebenarnya, cuma rasa macam ada something missing. Adeiiii. Tak tau la zaman anak cucu kita nnt agaknya. Internet ni macam TV free. Anytime, anywhere. Keperluan asas kot.

Current mood: Lapar. Nak g tapau nasik jap.
Listen to: Propaganza
After this: G tapau nasik

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

My Blog List