28/01/2013










Selalu kalau aku pergi jalan pasar, bila nak balik mesti lalu kedai ni. Namanya agak unik. Wow-wow@Meow Meow. Pelik, kenapa wow wow? Bukan wolf wolf or woo woo. Tak kisah la. Janji kedai tu bahagia. Hehe. Aku bukan penggemar kucing or anjing. Tapi sapa yang rasa kedai ni agak berguna boleh la visit. Kat jalan Pudu. 



Apa ada di Jalan pasar ni? Banyak. Tapi aku rasa lebih kepada lelaki kot. Ada banyak barang elektrik dan elektronik. Memang murah dan pelbagai di sini. Dulu ada somebody cakap, nak buat bom kat jalan pasar ni pun boleh. Memang macam2. Speaker, barang2 kete, barang2 hardware, lampu2 LED, CCTV, litar elektronik, komponen elektronik, jam, handphone, barang2 kulit, beg dsb. Aku pasti sgt la, lelaki mesti suka kalau pegi kat tempat2 macam ni. 




Balik kitorang lalu penjara pudu. Sian btol, tinggal pintu ni je. Yang lain sume dah kene roboh. Dengar cite macam nak buat kondo n shopping complex. Nasib la kan sape dapat rumah kt bekas bilik hukuman gantung tu kan? Hehe.



Current mood: Letih jalan2
Listen to: Hey Baby - Pitbull
After this: Kemas2 pastu tido

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

My Blog List