09/04/2014



Korang perasan tak kenapa lepas sesuatu kereta tu lepas launch, then lepas 2 or 3 tahun akan kuar versi Special Edition la, Executive Edition la, Limited Edition la, SV la dan macam2 lagi. Ok, bende ni dipanggil produk refreshment. Ni orang marketing punye study, selepas 2 or 3 tahun product tu dilancarkan, orang akan start boring dan sales akan slow. Maka untuk boost sales, produk tu akan diberikan sentuhan menarik beserta promosi. Kos untuk buat the whole product drpd scratch mmg mahal. Untuk save cost sampai capai Return of Investement, diorang akan buat macam ni.

Sebab tu korang jangan kecewa lepas korang beli Samsung Galaxy Note 3, then tibe2 tak sampai setahun keluar pula yang special edition punye. Ikut nasib la kan. Kalo asik nak tunggu mmg sampai bila2 takkan beli. So kepada yang baru beli Note 3, sila kecewa sebab Samsung baru je launch special edition punye Note 3 dengan dua variasi warna baru iaitu Blanco Gold dan Black Rose Gold. Kalau korang nak kelihatan lain daripada yang lain, boleh la dapatkan special edition ni esp perempuan keje opis yang ada ofismate yang suka menunjuk2. Haha.


Tak caya? Dah ada iklannya kat youtube. Bole tengok kat sini. Aku ada sorang membe yang pakai Note 3. Memang nampak elegant. Sesuai la untuk excutive yang malas nak bawak tablet dan tak suka phone yang kecik2.

Samsung Galaxy #mynote3 Blanco Gold
Samsung Galaxy #mynote3 Black Rose Gold

P/S: Bila dah beli smartphone ni, user pun kene smart la jugak.

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe