02/07/2014

Untuk asian mcm kita semua ni, specifically kakk bola, world cup di benua amerika adalah satu tekanan saikologi. Game live waktu orang dah nak tido n bangun nak pergi kerja. Takkan nak tgk delayed n highlight je kan? Ape barang.

Kalo game yang best tu, gagahkan juga la diri nk tengok. Terus terang cakap la, memang sleeping order aku dah jadik disorder. Yang aku tension, masa game punya la ngantuk sebab game bosan, tapi lepas game abes, nk tido, mata tak nak lelap pulak.

Tula, aku rasa aku kene abandonkn live game masa puasa ni. Kecuali masa sahur. Anyway, aku da apply cuti utk tgk final 14 julai nnt. Better korg pn apply kot. Haha

P/s: cepat la world cup abes. 

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe