04/06/2015

Mengikut legend, Selfie ni dicipta oleh Mr Bean. Terdapat bukti yang jelas beliau telah melakukan selfie dengan menggunakan kamera polaroid beliau di dalam beberapa siri rancangan Mr. Bean. Namun tiada pula gambar selfie tersebut dipamerkan sehingga hari ni. Dengan teknologi telefon bijak hari ni dan dibantu oleh media sosial, selfie telah menjadi salah satu culture masyarakat kini terutamanya 'camera whore'. Lagi best gambar kini boleh dimekap secara digital menggunakan Camera360. Berikut adalah infografik yang aku jumpa pasal selfie kat google. Enjoice!

P/s: Hari2 upload gamba selfie menyampah juge tengok.


0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers