18/06/2015


Pada hari ini 18 Jun 2015, kita memulakan puasa di bulan Ramadhan. Alhamdulillah kerana kita telah dipanjangkan usia untuk dipertemukan lagi dengan bulan penuh kerahmatan ini. Di bulan Ramadhan ini, kita adjust lah balik kehidupan kita seperti time management, food management dan ibadat management. Bulan yang sesuai untuk anda berdiet atau mengurangkan pengambilan gula dan kolestrol berlebihan. Tidur awal untuk bangun sahur, berbuka awal supaya dapat pergi tarawih, bertadarus waktu lunch break dan macam-macam lagi.

Akhir kata, selamat menyambut Ramadhan kepada semua yang beragama Islam dan semoga ibadah kita diterima oleh Allah SWT.

P/s: Economy down, so tak boleh shopping berlebihan kat bazar.

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe