30/06/2016


Sekarang ni zaman hipster. Kalo bleh sume nk hipster. Baru boleh tayang kt insta. Tapi baju kt atas ni bagi aku x bleh di kategori kan hipster. Bagi aku gay.

Kalo korg plan nak perkenalkan bf or bakal imam la sgt korg tu time raya nanti, jangan sesekali bg pakai baju di atas. Berisiko tinggi utk direject oleh parents. Silap2 kt gate dah kene halau. 

Memang la fesyen tu subjektif dan ada target si pemakainya. Tengok design pun da tau sapa akan pakai. Nak buat mcm mana, dah majoriti designer lelaki bnyak jenis lelaki lembut. Mesti la diorg design ikut taste diorg.

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe