26/06/2016


Permandanga dalam gambar di atas ni adalah sesuatu yang normal bila menjelang hari raya. Aku sendiri pn pernah mengalami situasi yang sama.

Aku jenis amatur footballer. So sedikit sebanyak aku jaga fitness. Wife aku pulak jenis tipikal malaysian ladies. Jarang bersukan.

Tapi bila berada di lokasi seperti Sogo atau Jalan TAR menjelang raya, xtau fitness diorg dr mana datang. Merayap berjam2 steady. Aku paling lama pn 2 jam dah lunyai.

Pelik kan? Pape pun utk kaum suami sekalian, kalau esok nk teman wife g shopping raya, make sure malam sebelumnya dapatkan tidur secukupnya.


 

0 comments:

Post a Comment

Dah baca tu, komen la sikit. Hehe

Random Post

Popular Posts

My Blog List

Followers